• Osmanlı’nın İzinde Yunanistan Turu Otobüs İle 4 Gece (W0305)
  • Osmanlı’nın İzinde Yunanistan Turu Otobüs İle 4 Gece (W0305)
  • Osmanlı’nın İzinde Yunanistan Turu Otobüs İle 4 Gece (W0305)
  • Osmanlı’nın İzinde Yunanistan Turu Otobüs İle 4 Gece (W0305)
  • Osmanlı’nın İzinde Yunanistan Turu Otobüs İle 4 Gece (W0305)
  • Osmanlı’nın İzinde Yunanistan Turu Otobüs İle 4 Gece (W0305)
  • Osmanlı’nın İzinde Yunanistan Turu Otobüs İle 4 Gece (W0305)
  • Osmanlı’nın İzinde Yunanistan Turu Otobüs İle 4 Gece (W0305)
  • Osmanlı’nın İzinde Yunanistan Turu Otobüs İle 4 Gece (W0305)
  • Osmanlı’nın İzinde Yunanistan Turu Otobüs İle 4 Gece (W0305)
  • Osmanlı’nın İzinde Yunanistan Turu Otobüs İle 4 Gece (W0305)
  • Osmanlı’nın İzinde Yunanistan Turu Otobüs İle 4 Gece (W0305)
  • Osmanlı’nın İzinde Yunanistan Turu Otobüs İle 4 Gece (W0305)
Osmanlı’nın İzinde Yunanistan Turu Otobüs İle 4 Gece (W0305)
  • 499,00 EUR
  • Konaklama 3*-4* Otellerde Oda Kahvaltı Konaklama
  • Gezilecek Yerler İPSALA - KAVALA - YANYA - PARGA - PREVEZE - KORFU - - METEORA - KALAMBAKA - SELANİK - İSKEÇE - GÜMÜLCİNE - DEDEAĞAÇ
  • Telefon 0850 309 9 365 - +90 544 748 47 83
  • SİZİ ARAYALIM Tur Programını Yazdır

Osmanlı’nın İzinde Yunanistan Turu Otobüs İle 4 Gece (W0305) Hakkında Genel Bilgiler

Kalkış Yerleri :

21:00: Kadıköy Evlendirme Dairesi Önü

21:30: Mecidiyeköy Polat Holding önü

22:00: İncirli Ömür Plaza Önü

Antik Yunan'ın mistik atmosferini bırakmak ve tarih kokan sokaklarda adım atmak istiyorsanız, Otobüs İle Klasik Yunanistan Turu tam da aradığınız deneyimi sunuyor. Bu 3 gece konaklamalı, 4 gece 5 gün süren muhteşem seyahat, sizi antik kalıntılar, tarihi tapınaklar ve modern Yunan kültürüyle tanışmaya hazırsınız.

Konforlu Ulaşım ve Profesyonel Rehberler

Turunuz, konforlu otobüslerle ve uzman rehberler eşliğinde Antik Yunan dünyasının derinliklerinde olacaksınız. Antik şehirlerdeki sırları görmek için mükemmel bir başlangıç!

Antik Yunan'ın Görkemli Başkenti Atina

Seyahatinizin başlangıcı, Parthenon'un hükmü Atina'da . Akropolis'i ziyaret edecek, antik tiyatroları kişilerin ve şehrin tarih kokan sokaklarında dolaşacaksınız.

3 Gece Konaklamalı Unutulmaz Noktalar

Seçkin otellerde konaklayarak rahatlayacak ve enerji toplayacaksınız. Yunan misafirperverliği ile tanışacak ve otantik atmosferde dinlenme fırsatı bulacaksınız.

Bu farklı Klasik Yunanistan Turu için Tatilyildizi.com.tr üzerinden rezervasyon yapabilirsiniz. Antik Yunan medeniyetinin izinde şaşırtıcı bir yolculuk sizi bekliyor. İyi tatiller!

Tur Programı

1. Gün: İPSALA - KAVALA

21:00: Kadıköy Evlendirme Dairesi Önü

21:30: Mecidiyeköy Polat Holding önü

22:00: İncirli Ömür Plaza Önü

Siz konuklarımızla buluşmamızın  ardından otobüsümüz ile  olan Yunanistan yolculuğumuz başlıyor . Hareketimiz ardından Tekirdağ’da vereceğimiz molanın ardından Türk(İpsala)ve Yunan ( Kipi) Sınır kapılarındaki pasaport ve gümrük işlemlerini takiben yol güzergahı üzerinde bulunan Dedeağaç, Gümülcine, İskeçe şehirlerini panoramik olarak geçişimizin ardından Kavalaya varıyoruz.Kavalada göreceğimiz yerler arasında ilk olarak  gönümüze kadar gelmiş olan Su Kemerleri bizi karşılıyor. Daha sonra Kavalalı Mehmet Ali Paşa döneminde cami olarak yaptırılmış fakat şu an Kiliseye çevrilmiş olan Agios Nikolousu görüyoruz .Ardından Kavala Kalesi, İmaret, Kavalalı Mehmet Ali Paşanın evi ve heykeli ,Kavala Limanı göreceğimiz yerler arasında.Serbest zamanın ardından Gezimizin bir sonraki durağı olan Yanya şehrine doğru yola çıkıyoruz

2. Gün: KAVALA – YANYA

Yanya şehrine doğru yola çıkıyoruz. Yolumuz üzerinde sayısız tünellerden geçip  Yanyaya varıyoruz. Rehberimiz eşliğinde şehir turumuz esnasında göreceğimiz yerler arasında Epirus bölgesinin en büyük şehri ünvanına sahip olması yanısıra  bir dönem Yunanistan’ın en büyük şehri olan Yanya  , 500. yıl Osmanlı egemenliği altında kalmasından kaynaklı Osmanlı Dönemi eserleri ön plana çıkmaktadır. Aynı zamanda  Tepedelenli Ali Paşanın şehri olarak da bilinmektedir.  Tarih kitaplarında Yanya Valisi (Yanya Aslanı) olarakta bilinen Ali Paşanın adına yaptırılan Aslanpaşa Camii , Fethiye Camii , Ali Paşanın Türbesi , Bizans Müzesi , Osmanlı Kale İçi başlıca göreceğimiz yerler arasındadır. Şehir turumuz sonrası serbest zaman . Serbest zamanın ardından. Konaklama Yanyada bulunan otelimizde. 

3. Gün: YANYA - PARGA - PREVEZE - YANYA

Otelimizde alacağımız  sabah kahvaltısının ardından dileyen misafirlerimiz ile extra olarak Parga - Preveze turunu gerçekleştiriyoruz(50€).’’Muhteşem Yüzyıl’’ dizisine konu edilmiş olan Parga aynı zamanda Osmanlı tarihinde önemli bir yere sahip olan Pargalı İbrahim Paşanın memleketidir. Şehre varışımızla göreceğimiz yerler arasında Türk pazarı sokağı, Venedik Kalesi, ardından geleneksel Parga evleri arasında dar sokaklarından geçip, çarşı içinden panoramik yürüyüş yapıp Parga meydanına varıyoruz ve serbest zaman veriyoruz. Rehberimizin belirleyeceği saatte  Preveze Şehrine hareket ediyoruz. Yolumuz üzerinde panoramik olarak göreceğimiz sayısız doğa güzelliklerinin ardında Preveze Şehrine varıyoruz. Osmanlı Tarihinde adını sıkça duyduğumuz Preveze : 1538 yılında Kaptan- ı Derya Barbaros Hayrettin Paşa komutasındaki Osmanlı Deniz Birlikleri ile Andrea Doria Komutasındaki Haçlı Ordusu İle savaştığı ve Osmanlı İmparatorluğunun kesin zaferi ile sonuçlanan en büyük deniz savaşı olarak hafızalara kazınmıştır. Küçük dar sokakları ve ünlü tavernaları , yat limanı ile öne çıkan Preveze şehir turumuzu gerçekleştiriyoruz. Şehir turumuz sonrası misafirlerimizin turistik ve tarihi bir kasaba görünümünde ve tipik Yunan mimarisi ile donatılmış Preveze rıhtımındaki balıkçı tekneleri ve deniz manzarası eşliğinde taze balık ve uzo sunan tavernalarda   günün yorgunluğunu atarak akşamın keyfini çıkarabilirler. Parga ve Preveze  turlarımızdan sonra Yanyada bulunan otelimize geçiş yapıyoruz.Konaklama Yanya.

Parga - Preveze turu (50€)

4. Gün: YANYA - KORFU - YANYA

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından serbest zaman.Dileyen misafirlerimiz ile extra olarak Korfu Adası turunu gerçekleştiriyoruz(50€). Bu turda gemi ile İyon denizinin ikinci büyük adası olan Korfu adasına geçiyoruz.  Tarihi Fransız ve Venedik mimarisinden oluşan bu şirin kasabada, Saint Spridon, Patron Saint Kiliselerini, Theotaki meydanını ve burada bulunan Venedik Kalesini, görüyoruz. Şehir merkezinde vereceğimiz serbest zamanda tarihi sokaklarda bulunan seçkin mağazalardan el yapımı hediyelik eşya alabilir veya ünlü Liston meydanındaki kafelerde hoşça vakit geçirebilirsiniz. Ardından gemi ile anakaraya dönüş.Konaklama Yanya.

Korfu Adası Turu (50€)

5. Gün: YANYA - METEORA - KALAMBAKA - SELANİK

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısı sonrası dileyen misafirlerimiz ile extra olarak Meteora turunu gerçekleştiriyoruz (30€) .Yunanistan’ın Kapadokya'sı olarak bilinen yerden gökyüzünü delercesine fışkırmış yükseklikleri 400-500 m yi bulan devasa kaya blokları üzeride kurulmuş Manastırları ziyaret ediyoruz.Adını da Antik Yunancada ‘’ havada asılı ‘’ anlamına gelen ‘’Meteoros’’ sözcüğünden alıyor. Jeologlara göre bu büyüleyici kaya blokları 60 milyon yıl önce oluşmuştur.İnzivaya çekilen keşişlerin bu kayaları üzerine 10. Yüzyılın sonu ile 14. Yüzyıl arasında inşa ettiği bir dizi manastır, bugün Yunanistan’ın en çok ziyaret edilen yerleri arasında.Bu muhteşem turumuzun ardından Meteoradan ayrılıp  Selanik şehrine doğru hareket ediyoruz.Selanikte Panoramik Şehir Turumuzun Ardından  Otelimize Yerleşiyoruz. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Taverna turuna katılabilirler(50€).

Meteora Turu (30€)

Taverna Turu (50€)

6. Gün: SELANİK - İSKEÇE - GÜMÜLCİNE - DEDEAĞAÇ - İSTANBUL

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın  ardından  Selanik  şehir gezimiz başlıyor. İlk olarak Kordon, Beyaz Kule, Döner Kule, Fuar Meydanı, Osmanlı ve Bizans eserleri, Yunanistan'ın en büyük katedrali olan Aya Dimitrios Katedrali, Büyük İskender Heykeli, Hamza Bey camii, Venizelos - P.Konstantin heykelleri,  Aristoteles  meydanı görülecek yerler arasındadır. Tur bitiminde Ulu Önder Atatürk'ün evini ziyaret ediyoruz. Gezimizin tamamlanması ile Selanikten ayrılıp Türkiyeye doğru yola çıkıyoruz . Gümrük geçişi ve pasaport işlemlerinin ardından İstanbula doğru yola çıkıyoruz .Siz değerli misafirlerimizi aldığımız duraklarda bırakıp bir dahaki organizasyonumuzda buluşmak dileğiyle vedalaşıyoruz.

Fiyata Dahil Olan Hizmetler

  • Türkçe Rehberlik Hizmeti
  • Lux otobüsler ile ulaşım
  • Seçilen otellerde Oda Kahvaltı Konaklama.
  • Mesleki Sorumluluk Sigortası
  • Gümrük Vergileri
  • Şehir vergileri
  • Tüm otoban,otopark ve check-point giderleri
  • Araç İçi Sınırlı Su İkramı

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

  • Vize Ücreti
  • Özel Seyahat sağlık sigortası
  • Yurtdışı çıkış Harç pulu 
  • Öğle ve Akşam yemekleri
  • Otelde Alınacak Ekstralar
  • Extra ve Program dışı geziler, kişisel harcamalar  [Bağlantı]
  • Otel Vergileri ( kişi bası 3 veya 4 eur Otele ödenir)

Tur Hareket Detayları

Kalkış Yerleri:
21:00: Kadıköy Evlendirme Dairesi Önü 21:30: Mecidiyeköy Polat Holding önü 22:00: İncirli Ömür Plaza Önü
Tur Hareket Tarihleri:
17, 24 Eylül

Fiyatlar

Tur Fiyatları
Tarih SeçeneklerMüsaitlikİki Kişilik Odada
Kişi Başı
Tek KişiEk Yatak1. Çocuk2. ÇocukTaksitler
24.09.20243*4* Otel KonaklamaMüsait449,00 €599,00 €449,00 €0 - 2 Yaş 199,00 €
2 - 12 Yaş 449,00 €
-Taksitler »
Daha Fazla

Ek Bilgiler

İptal Şartları

Vize Bilgileri

Birde Bu Turlara Bakın

Elegant Mega Portekiz ve Endülüs  THY ile 7 Gece Ekstra Turlar Dahil  (F0031)
7 Gece 8 Gün 19.09.2024
Elegant Mega Portekiz ve Endülüs THY ile 7 Gece Ekstra Turlar Dahil (F0031)
1.149,00 EUR Kişi Başı

Ekstra Turlar Dahil Müze ve Ören Yeri Girişleri Hariç

İnceleSatın Al
Romantik Avrupa İkonları PGS İle 4 Gece 5 Gün Metzingen Outlet Şehri Alışveriş Turu Dahil (İ0108)
4 Gece 5 Gün 19.09.2024
Romantik Avrupa İkonları PGS İle 4 Gece 5 Gün Metzingen Outlet Şehri Alışveriş Turu Dahil (İ0108)
649,00 EUR Kişi Başı

İsviçre & Fransa & Almanya & Liechtenstein & Avusturya

İnceleSatın Al
Maxi Her Şey Dahil Sharm El Sheikh PGS İle 3 Gece (İ0140)
3 Gece 4 Gün 19.09.2024
Maxi Her Şey Dahil Sharm El Sheikh PGS İle 3 Gece (İ0140)
649,00 EUR Kişi Başı

Sabah Gidiş – Akşam Dönüş

İnceleSatın Al
 Budva Turu Air Montenegro ile 3 Gece 4 Gün (Z0005)
3 Gece 4 Gün 19.09.2024
Budva Turu Air Montenegro ile 3 Gece 4 Gün (Z0005)
599,00 EUR Kişi Başı

Vizesiz Türkçe Rehberli

İnceleSatın Al
Phuket THY ile 5 Gece Ekstra Turlar Dahil (F0052)
5 Gece 6 Gün 20.09.2024
Otobüs İle Büyük İtalya Yunanistan Balkan Turu 7 Gece 9 Gün Tüm Şehir Turları Dahil (V0006)
7 Gece 9 Gün 20.09.2024
Otobüs İle Büyük İtalya Yunanistan Balkan Turu 7 Gece 9 Gün Tüm Şehir Turları Dahil (V0006)
799,00 EUR Kişi Başı

TÜM ŞEHİR TURLARI DAHİL FARKI İLE EKSTRA TUR YOK

İnceleSatın Al
Kahire Turu Air Cairo İle 3 Gece 4 Gün (Antalya Çıkışlı) (İ0207)
4 Gece 5 Gün 20.09.2024
Kahire Turu Air Cairo İle 3 Gece 4 Gün (Antalya Çıkışlı) (İ0207)
549,00 EUR Kişi Başı

Air Cairo Havayolları Tarifeli ve Direkt Seferleri ile

İnceleSatın Al
E-POSTA LİSTESİ
E-posta listemize katılın Fırsatlardan ilk siz haberdar olun!